Susurluk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen turnuva, 8 yaş altı, 10 yaş altı ve açık kategorilerde yoğun katılımla başladı. İki gün sürecek organizasyonda 17 bin TL ödül dağıtılacak.
Susurluk Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen “3. Susurluk Satranç Turnuvası” bugün gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Turnuvanın açılış hamlesi, Belediye Başkan Yardımcısı Taylan Akoğlan tarafından yapıldı.
Satranç tutkunlarını bir araya getiren organizasyona yoğun katılım sağlanırken, farklı yaş kategorilerindeki sporcular kıyasıya mücadeleye sahne oluyor. Turnuvada yarışmacılar; 8 yaş altı, 10 yaş altı ve açık kategori olmak üzere üç ayrı grupta hamle yapıyor.
İki gün sürecek olan turnuva boyunca strateji ve zekâ mücadelesi devam edecek. Organizasyonun finalinde ise dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek.
Toplam 17 bin TL ödülün dağıtılacağı turnuvada, tüm sporculara başarılar dilendi.
Susurluk’ta 3. Satranç Turnuvası Başladı









