1. Haberler
  2. Manşetler
  3. SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Balıkesir’in tanınmış iş insanlarından Abdullah İnci’nin eşi, Emre İnci’nin annesi Sevgi İnci son yolculuğuna uğurlandı.

featured

İzmir’de özel bir hastanede girdiği ameliyatın ardından uzun bir süredir tedavi gören Sevgi İnci (48), hayatını kaybetti. Balıkesir’in tanınan iş insanlarından Abdullah İnci’nin eşi, Emre İnci’nin annesi merhume Sevgi İnci, dün tarihi Zağnos Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı’na defnedildi.

Merhume Sevgi İnci’nin cenaze törenine AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, Balıkesir Üniversitesi Akademisyenlerinden Ali Eren Demirezen ile İnci ailesinin yakınları ile katıldı.

Balıkesir Birlik Gazetesi ailesi olarak merhume Sevgi İnci’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.