1. Haberler
  2. Spor
  3. MENTEŞSPOR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU 

MENTEŞSPOR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU 

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de sporsal başarılarıyla adından söz ettiren Menteşspor Kulübü, düzenlediği iftar programında sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri aynı sofrada buluşturdu.

Spor alanında elde ettiği başarılarla örnek gösterilen Menteşspor, Didem Organizasyon’da gerçekleştirilen iftar programında yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla anlamlı bir buluşmaya imza attı. U11, U12, U13, U14, U15, U16 kategorileri ile A Takım sporcuları ve antrenörlerin yer aldığı programda kulüp ailesi gönül sofrasında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İftar programına Menteşspor Onursal Başkanı Erol Menteş, mevcut Kulüp Başkanı İbrahim Özsarı ve Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Murat Kartal da katıldı. Samimi bir atmosferde geçen organizasyon, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Kulüp yetkilileri, sportif başarıların yanında dayanışma ve aile ruhunu güçlendiren bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!