1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Havran’da Aşevi ve Altyapı Çalışmalarına Yakın Takip

Havran’da Aşevi ve Altyapı Çalışmalarına Yakın Takip

featured
0
Paylaş

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, merkez ve kırsal mahallelerde yapılması planlanan aşevleri için incelemelerde bulunurken, devam eden taş duvar ve kilit parke çalışmalarını da yerinde denetledi.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, merkez ve kırsal mahallelerde belediye tarafından yapımına başlanması planlanan aşevlerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ersoy, aşevlerinin planlama sürecine dair değerlendirmelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
İncelemeler kapsamında ilçede yapımı devam eden taş duvar ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını da takip eden Başkan Ersoy, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sahada görev yapan belediye personeliyle de bir araya gelen Ersoy, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!