1. Haberler
  2. Spor
  3. BALIKESİR İL TARIM VE ORMAN DERECE YAPTI

BALIKESİR İL TARIM VE ORMAN DERECE YAPTI

Balıkesir Karesi Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nunda düzenlenen Balıkesir Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü dereceye girerek masa tenisi 2.lik kupasını almaya hak kazandı.

featured

Balıkesir’de faaliyet gösteren çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı müsabakalarda İl Orman Müdürlüğü masa tenisi takımı Orman Bölge Müdürlüğü (Alaçam), Balıkesir Adliyesi, Bandırma İlçe Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Türkşeker Susurluk Şeker Fabrikası A.Ş. ile karşılaştı.

 

Müsabakalar sonucunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 1. olurken, Türkşeker Susurluk Şeker Fabrikası A.Ş. 3. oldu.

 

İl Müdürü Erkan Alkan müsabakalara katılan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, dereceye giren personellere madalyalarını takdim ederek, Ziraat Mühendisi Mehmet Menek, Ziraat Mühendisi Gökhan Çıtak, Ziraat Mühendisi Ayhan Uğuz, Veteriner Sağlık Teknikeri Tekin Aksoy, Gıda Mühendisi Fatih Bozkurt ve misafir sporcu Necati Yaman’a teşekkür etti.

Haber: Ebru Kantarlıoğlu

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.