Kepsut Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde sağlık, altyapı, denetim ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mobil sağlık hizmetleri kapsamında birçok mahallede enjeksiyon, pansuman ve hasta takipleri yapılırken, şehir dışında tedavi gören hastaların nakil ve refakat hizmetleri de devam etti.
Gün boyunca Dereli Köyü’nde ruhsat denetimi, İsaalan ve Mehmetler mahallelerinde çöp konteyneri tamiri, Karacaören’de taş duvar yapımı, Yenice’de kilitli parke hazırlığı, ilçe merkezinde ağaç budama ve Gökköy’de çok amaçlı tesis tadilatı gibi birçok çalışma gerçekleştirildi. Merkez mahallelerde rutin temizlik hizmetleri sürerken, ihtiyaç sahibi 85 vatandaşa ücretsiz yemek dağıtımı yapıldı ve cami lavabolarının temizliği sağlandı.
Günün ilerleyen saatlerinde de çok sayıda mahallede mobil sağlık hizmetleri devam ederken, zabıta ekipleri merkez mahallelerde marketlerde etiket, fiyat ve son kullanma tarihi kontrolleri gerçekleştirdi. Millet Bahçesi’nde peyzaj ve bakım-onarım çalışmaları yapılırken, çeşitli mahallelerde parke tamiratı, yağmur suyu hattı kazıları ve yabani ot temizliği sürdürüldü.
Başkan Cankul: “Söz verdiğimiz gibi, her an sahadayız”
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Kepsut’un her mahallesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Mobil sağlık hizmetlerinden temizlik faaliyetlerine, altyapıdan zabıta denetimlerine kadar tüm birimlerimiz sahada aktif şekilde çalışıyor. Kırsal mahallelerimiz de merkez mahallelerimiz kadar önceliğimizdir. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”
Başkan Cankul, belediyenin vatandaş odaklı hizmet anlayışına vurgu yaparak, “Ekiplerimizle birlikte Kepsut’u daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha sağlıklı bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.






