1. Haberler
  2. Politika
  3. BELGİN UYGUR HEMŞEHRİLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

BELGİN UYGUR HEMŞEHRİLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç’te meydana gelen afetin ardından hemşehrilerinin yanına koşarak onları yalnız bırakmadı. Vekil Uygur, Bigadiç’te can ve mal kaybının meydana gelmediğini açıkladı.

featured

Bigadiç’te çarşamba günü meydana gelen yoğun sağanak yağışların ardından Deve Boğan Deresi’nde yanlış araç parkları nedeniyle taşkın meydana geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte aşırı yağışlardan zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Bigadiç Belediyesi’nin hızlı müdahalesi sayesinde can ve mal kaybının yaşanmadığını belirten Vekil Uygur, “Bölge esnafımıza ve vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Rabbim her türlü afetten, felaketten ülkemizi ve şehrimizi muhafaza eylesin” dedi.

Haber: Uğur Yazıcı

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.