1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Eylül Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı

Eylül Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayına ilişkin 1 milyar 433 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini belirterek, SED ödemeleriyle çocukların aile bütünlüğü içinde desteklenmesinin amaçlandığını ifade etti.

SED hizmetiyle çocukların ailelerinin yanında, sosyal çevrelerinden koparılmadan desteklendiğini vurgulayan Göktaş, “Çocuklarımızın kendine güvenen, eğitimli ve milli değerlere sahip bireyler olarak yetişmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda eylül ayı için toplam 1 milyar 433 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık,” dedi.

Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığıyla yetişmesini hedeflediklerini aktaran Göktaş, SED desteği kapsamında ailelere sağlanan maddi katkının yanı sıra psikososyal destek hizmetlerinin de sunulduğunu kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Eylül Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!