Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sındırgı depreminde etkilenen vatandaşlara psikososyal destek sağlamaya devam ediyor. Ekipler, duygusal destek ve rehberlik hizmetleriyle depremin yaralarını sarmaya yardımcı oluyor.
İl Müdürü Emine Böçkün’ün öncülüğünde kurulan PSD ekipleri, depremin hemen ardından sahaya inerek vatandaşlarla bir araya geldi. Güvenli alanlarda yürütülen çalışmalarda, depremzedelere duygusal destek, bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri sunuluyor.
Ekipler, bu süreçte kendilerine kolaylık sağlayan ve iş birliğinde bulunan Yolcupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Can’a da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, depremin etkilerini en aza indirmek ve vatandaşların yanında olmak için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.









