AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Havran ziyaretleri kapsamında AK Parti Havran İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Havran İlçe Başkanı Sercan Şık ile bir araya gelerek ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan AK Partili İsmail Ok, ardından teşkilat üyeleriyle görüştü.
Ziyareti sosyal medya hesaplarından da paylaşan AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok: “Çanakkale destanının ölümsüz kahramanı Seyit Onbaşı’nın memleketi Havran’dayız.
İlçe başkanımız Sercan Şık ve teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.
Vatanı için top mermisini sırtında taşıyan Seyit Onbaşı’nın azmi ve kararlılığı, bugün bizlere yol göstermeye devam ediyor. Onun memleketinde, aynı ruh ve aynı inançla ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.






