1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. CANKUL, “RABBİM BİZLERİ HER TÜRLÜ AFETTEN KORUSUN”

CANKUL, “RABBİM BİZLERİ HER TÜRLÜ AFETTEN KORUSUN”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de depremler sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

featured
0
Paylaş

Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de depremler sonrası sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, yayınladığı mesajında; “Geçmiş olsun Balıkesir. AFAD yetkililerimizin bildirdiğine göre, saat 19:53’te merkez üssü Sındırgı ilçemiz olan 6,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Rabbim bizleri her türlü afetten korusun. Sındırgı merkezde meydana gelen depremin ardından belediye ekiplerimiz ivedi şekilde bölgeye ulaşarak ilk müdahalelere katıldı. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte yürütülen çalışmalara, Kepsut Belediyesi olarak Sındırgı’ya sevk ettiğimiz araç ve personelimizle destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!