1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. İnşaat çalışmalarını yakından takip etti

İnşaat çalışmalarını yakından takip etti

Vali İsmail Ustaoğlu, yapımı süren 250 seyircili spor salonu ve yarı olimpik açık yüzme havuzu inşaatı çalışmalarını yakından takip etti.

featured
0
Paylaş

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yapımı devam eden 250 seyircili spor salonu ile yarı olimpik açık yüzme havuzu inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. İnşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Ustaoğlu, tesislerin bölge sporuna önemli katkılar sunacağını belirtti.

Her iki tesisin de modern donanımlara sahip olacağı ve sportif faaliyetlerin çeşitlenmesine olanak tanıyacağı ifade edilirken, ilçedeki spor altyapısının güçlendirilmesi adına yürütülen çalışmaların planlandığı gibi ilerlediği kaydedildi. Vali Ustaoğlu, gençlerin spor yapabilecekleri sağlıklı ve çağdaş alanların artmasının, sosyal gelişim açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!