1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ÇÖPLÜK YANGINI TAVAS BELEDİYESİ VE ORMANCILARIN ÇABALARI SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ

ÇÖPLÜK YANGINI TAVAS BELEDİYESİ VE ORMANCILARIN ÇABALARI SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi.

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

Yangın, Denizli’nin Tavas İlçesi Karahisar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karahisar Mahallesinin eski çöp depolamam alanında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın meydana geldi. Kullanılmayan çöp depolama alanından dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye OGM personeli ve Tavas Belediyesi ekipleri sevk edildi. Arazözlerle ve iş makineleriyle müdahale edilen yangın saatlerce süren uzun uğraşlar sunucu kontrol altına alındı.

Yangına İlişkin açıklamada bulunan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ‘Karahisar Mahallemizde eski çöp depolama alanında çıkan yangın, OGM ekipleri ve Belediye Personelimizin yoğun çabalarıyla saatler süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangının çevreye sıçramaması için fedakârca çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Özellikle sıcak ve rüzgârlı yaz günlerinde, yangına sebep olabilecek davranışlardan kaçınmanın hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlatıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.