1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AZERBAYCAN’DA DAĞLIK ALANLARDA YANGIN

AZERBAYCAN’DA DAĞLIK ALANLARDA YANGIN

Azerbaycan’ın işgalden kurtarılan Ağdam, Hocalı, Hocavend, Fuzuli, Ağdere ve Şuşa illerinin dağlık kesimlerinde yangın çıktı.

featured

Azerbaycan’ın işgalden kurtarılan Ağdam, Hocalı, Hocavend, Fuzuli, Ağdere ve Şuşa illerinin dağlık kesimlerinde yangın çıktı.
Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde bulunan Ağdam, Hocalı, Hocavend, Fuzuli, Ağdere ve Şuşa illerindeki farklı noktalarda yangın çıktı. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı’ndan (FHN) yapılan açıklamada, yangın söndürme çalışmalarına 620 personel, 51 araç ve 4 helikopterin sevk edildiği belirtildi. Engebeli arazi yapısı, yüksek hava sıcaklığı ve şiddetli rüzgarın çalışmaları zorlaştırdığı aktarıldı. Şuşa’daki yangının ormanlık alana yayılmadan kısa bir süre önce kontrol altına alındığı öğrenildi. Görgü tanıklarına göre yangın nedeniyle bölgede mayın patlaması da meydana geldi.
Yangınlara müdahale sürüyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.