1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. MEHMETÇİK CADDESİ’NDE YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

MEHMETÇİK CADDESİ’NDE YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yaya ulaşımını kolaylaştırmak ve şehir estetiğini artırmak amacıyla yeni bir altyapı çalışmasını daha hayata geçiriyor. Bu kapsamda Mehmetçik Caddesi’nde, Atatürk Bulvarı’ndan Kültür Merkezi’ne kadar uzanan güzergâhta çift yönlü yaya kaldırımı yapımına başlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Mehmetçik Caddesi’nde, Atatürk Bulvarı’ndan Kültür Merkezi’ne kadar uzanan karşılıklı yaya kaldırımlarının yapımına başladık” dedi.

Başkan Mirza, yapılan düzenlemeyle hem yayaların güvenliğini artırmayı hem de cadde boyunca ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MEHMETÇİK CADDESİ’NDE YAYA KALDIRIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!