1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Başkan Akın, Başbağlar Katliamını Unutmadı

Başkan Akın, Başbağlar Katliamını Unutmadı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 33 vatandaşımızın şehit olduğu Başbağlar katliamının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

featured
0
Paylaş

Başbağlar katliamının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yayınladığı mesajında; “5 Temmuz 1993’te, Erzincan’ın Başbağlar köyünde, 33 masum vatandaşımız hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Tarihimizin en kanlı saldırısı, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef almış; yüreğimizde silinmeyecek bir acı bırakmıştır. Başbağlar’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, terörü lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!