1. Haberler
  2. Asayiş
  3. TAŞ OCAĞINDA YAŞANAN GÖÇÜKTE MADENDE BULUNAN İŞÇİ O ONLARI ANLATTI

TAŞ OCAĞINDA YAŞANAN GÖÇÜKTE MADENDE BULUNAN İŞÇİ O ONLARI ANLATTI

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Tutlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve Oltu taşı çıkaran bir ocakta yaşanan göçükte 3 kişi hayatını kaybetti.

featured

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Tutlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve Oltu taşı çıkaran bir ocakta yaşanan göçükte 3 kişi hayatını kaybetti.
Göçük sırasında hayatını kaybeden 3 işçi ile birlikte ocağa giren Yasin Akyüz, yaşananları İHA’ya anlattı. Akyüz, ‘Sabah 4 kişi taş ocağına gittik. Kahvaltıya gittik. Onlar içeriye girdiler. Hava da sıcaktı. Ben de içerisi serin diye içeri girdim. Çalışıyorlardı. Tehlikeli bir nokta gördüm uyardım. Sonra buraya direkt vuracağını söyledi. Ben bu sırada dışarı çıktım. Toprağı boşalttım. Tekrar ocağın önüne koydum. Baktım ipi çekmediler. Jeneratör boş çalışıyordu. O sırada ocağa girdim bağırdım, ses vermediler. Baktım katmanlar çökmüş. Çaresiz kaldım, çıkaramadım, kurtaramadım. Yukarı çıkıp komşulara bağırdım onlar geldiler. Toplandılar. İçeri girdiler taşları kırarak altından çıkardılar’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.