1. Haberler
  2. Genel
  3. SİİRT BELEDİYESİ’NDEN SEYYAR SATICILARA SIKI DENETİM

SİİRT BELEDİYESİ’NDEN SEYYAR SATICILARA SIKI DENETİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine kent genelinde seyyar satıcılara yönelik denetimlerini artırdı.
Gerçekleştirilen çalışmalara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Özellikle ana cadde ve ara sokaklarda kaldırım ve yolları işgal ederek yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen, izinsiz ve halk sağlığını tehdit edecek şekilde satış yapan seyyar satıcılar hakkında işlem yapıldı. Sabit semt pazarları dışında faaliyet gösterdiği tespit edilen satıcılara, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı. Vatandaşların güvenli, düzenli ve sağlıklı bir şehir ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla sürdürülen denetimlerin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİİRT BELEDİYESİ’NDEN SEYYAR SATICILARA SIKI DENETİM
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!