Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Bandırma Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Uluslararası Jürili Bandırma Kuş Cenneti Afiş Festivali Sergisi”, 34. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı. Serginin açılışına Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Farklı ülkelerden ve üniversitelerden yaklaşık 300 afiş tasarımının gönderildiği festivale jüri tarafından seçilen eserler, Bandırma Kuş Cenneti’nin doğal güzelliklerini ve çevre bilincini sanatsal bir perspektifle yansıttı.
Açılış töreninde, Bandırma Belediyesi tarafından Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesine verilen ödül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar tarafından kabul edildi. Ödül, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Elif Didem Çidem tarafından takdim edildi.



