1. Haberler
  2. Çevre
  3. ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLER ALUCRA ŞEHİTLİĞİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPTI

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLER ALUCRA ŞEHİTLİĞİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPTI

Giresun’un Alucra ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 'Ekibini Kur, İyilikle Dönüştür' projesi kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenlendi.

featured

Giresun’un Alucra ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Ekibini Kur, İyilikle Dönüştür’ projesi kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenlendi.
Alucra İlçe Müftülüğü’ne bağlı Manevi Danışmanlık Birimi Koordinatörü Kadir Alış’ın öncülüğünde, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda barınan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Alucra Şehitliği’nde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.
Etkinlikte öğrenciler, şehitlikteki kabir taşlarını temizleyip parke taşlarını yıkadı; ayrıca yabani otları temizleyerek alanın genel çevre düzenlemesini sağladı. Yapılan çalışmaların ardından şehitler için dua edildi.
Alucra İlçe Müftülüğü yetkilileri, bu tür faaliyetlerin gençlerde sosyal sorumluluk bilinci oluşturduğunu ve millî-manevî değerlerin yaşatılmasına katkı sağladığını ifade etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.