1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞEHİT UZMAN JANDARMA MUSTAFA UĞURELLİ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

ŞEHİT UZMAN JANDARMA MUSTAFA UĞURELLİ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ün Genç ilçesinde 2008 yılında şehit olan Uzman Jandarma Mustafa Uğurelli, şehadetinin 17. yıl dönümünde Yahşihan’da isminin verildiği okulda ve mezarı başında dualarla anıldı.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı tatafından düzenlenen anma töreninde, Yahşihan ilçesinde bulunan Şehit Uzman Jandarma Mustafa Uğurelli İlkokulu’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Şehitlikte devam eden törende, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kıdemli Albay Hasan Acar, öğrenciler ve jandarma personeli şehit Mustafa Uğurelli’nin mezarına karanfil bıraktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ŞEHİT UZMAN JANDARMA MUSTAFA UĞURELLİ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!