1. Haberler
  2. Gündem
  3. SOMALI KADINLAR MARDİN’E KÜTÜPHANE KURDU

SOMALI KADINLAR MARDİN’E KÜTÜPHANE KURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soma Zeytinli Camii Kur’an Kursunda eğitim gören kadınlar Mardin’de köy okulunda kütüphane kurdu.
Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Zeytinli Camii Kur’an Kursunda eğitim gören kadınlar Manisa’nın Soma ilçesinden Mardin’e iyilik köprüsü kurdu. Bu defa kütüphanesi olmayan köy okulunun kitaplarını temin eden Kur’an Kursu öğrencisi kadınlar bir kütüphanelik kitap temini sağlayarak bölgeye ulaştırdı.
Kurs Öğreticisi Figen Sarıpınar öncülüğünde kampanya başlatan Kur’an Kursu öğrencisi kadınlar, yaklaşık 2 aylık süreçte toparladıkları kitapları büyük bir özenle kolileyerek Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bir köy okuluna ulaştırdı. Daha önce de aynı okula kış ayında bere ve eldiven gönderen kadınlar bu defa kütüphane kurdu. Öğrenciler çok sayıda kitabı görünce büyük sevinç yaşarken emeği geçenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SOMALI KADINLAR MARDİN’E KÜTÜPHANE KURDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!