1. Haberler
  2. Asayiş
  3. KARABÜK CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI: ‘GERÇEĞİ YANSITMAYAN HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR’

KARABÜK CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI: ‘GERÇEĞİ YANSITMAYAN HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR’

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Gabon uyruklu öğrencinin ölümüyle ilgili sosyal medyada ye alan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar edilmemesini, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle devam ettiğini açıkladı.

featured

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Gabon uyruklu öğrencinin ölümüyle ilgili sosyal medyada ye alan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar edilmemesini, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle devam ettiğini açıkladı.
‘Bazı sosyal medya platformaları ve haber sitelerinde Gabon’lu üniversite öğrencisinin ölümüyle ilgili yapılan haber ve paylaşımlar sebebiyle bir basın açıklamasına ihtiyaç duyulmuştur’ ifadelerine yer verilen açıklamada, ‘Gabonlu üniversite öğrencisi J.D.D.I’nin 26 Mart 2023 tarihinde Filyos Çayı’nda cansız bedeninin bulunması olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılımızca derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Olay yeri inceleme işlemleri ile cenazenin ölü muayene ve otopsi işlemi tamamlanmıştır. Ölenin ikameti ve gidiş güzergahındaki tüm kamera görüntüleri incelenmiştir. İkametteki ölene ait delil niteliğindeki eşyalar ve cep telefonuna el konulmuş olup, cep telefonu üzerindeki detaylı inceleme sonuçları devam etmektedir. Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde yer alan ve gerçeği yansıtmayan haberlere itibar edilmemelidir. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir’ denildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.