1. Haberler
  2. Politika
  3. MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER: ‘EUROFİGHTER DA SÜREÇ HER ŞEYİYLE AYNEN DEVAM EDİYOR’

MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER: ‘EUROFİGHTER DA SÜREÇ HER ŞEYİYLE AYNEN DEVAM EDİYOR’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Eurofighter da süreç her şeyiyle aynen devam ediyor. Bizim işimiz Almanya ile değil İngiltere ile. Bizde her şey planladığımız gibi devam ediyor’ dedi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonuna katıldı. Resepsiyonda basın mensuplarının Eurofighter süreci ile ilgili sorduğu soruya cevap veren Bakan Güler, ‘Eurofighter da süreç her şeyiyle aynen devam ediyor. Bizim işimiz Almanya ile değil İngiltere ile. Bizde her şey planladığımız gibi devam ediyor’ dedi.
F-35 ve F-16 alım süreci ile alakalı sorulan soruya ise Bakan Güler, ‘Cumhurbaşkanımızın Amerika ziyaretinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Ondan sonra konuşacağız. F-16 süreci de aynen devam ediyor’ ifadelerini kullandı.
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün terör örgütü mensuplarının saldırısında ağır yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olmasının hatırlatılması üzerine Bakan Güler, ‘İnşallah Terörsüz Türkiye’ye ulaşacağız. Bu arada dün bir tane dron attılar, o da bizim Mehmetçiğe çarptı ve hastaneye götürdük ama kurtaramadık şehit oldu, Allah rahmet eylesin’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER: ‘EUROFİGHTER DA SÜREÇ HER ŞEYİYLE AYNEN DEVAM EDİYOR’
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!