1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. GIDA VE YEM ANALİZLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

GIDA VE YEM ANALİZLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’da DAP tarafından desteklenen ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan Gıda ve Yem Analizlerinin Geliştirilmesi Projesi’nin protokolü imzalandı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol imza töreniyle hayata geçirilecek olan proje kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından verilecek olan 21.6 milyon TL’lik destekle Erzincan İl Gıda Kontrol Laboratuvarı, altyapısını güçlendirecek.
Protokol imza töreninde, bu projeyle birlikte Erzincan’ın Bal Analizlerinde lider il olacağını belirten Vali Hamza Aydoğdu, ‘Proje kapsamında Erzincan İl Gıda Kontrol Laboratuvarına 4 modern analiz cihazı temin edilecek. Bu cihazlarla bal tebliğinde yer alan tüm bal analizleri yapılabilecek ve Erzincan, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki iller arasında bu analizlerin tamamını gerçekleştirebilen tek il olacak.’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GIDA VE YEM ANALİZLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİNİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!