1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BALIK AV SEZONU SONA ERDİ

BALIK AV SEZONU SONA ERDİ

Denizlerde endüstriyel balık avcılığı sezonu ona erdi.

featured

Denizlerde endüstriyel balık avcılığı sezonu ona erdi. 15 Nisan’da başlayan av yasağı 1 Eylül 2025 tarihinde sona erecek.
Avcılık faaliyetlerini sürdüren, endüstriyel avcılık yapan gırgır ile trol gemileri için av yasağı 15 Nisan 2025 tarihi itibariyle başlıyor. Geleneksel yöntemlerle (ağ, paraketa) avcılık yapan kıyı balıkçıları ise düzenlemelere uymak şartıyla yıl boyunca avcılık faaliyetlerini sürdürülebilecekler.
15 Nisan-1 Eylül 2025 tarihleri arasında gırgır ve trol ile avcılık yaptığı tespit edilen balıkçılar hakkında tutanak tutularak cezai müeyyideler uygulanacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.