1. Haberler
  2. Politika
  3. BAKAN YERLİKAYA’DAN ŞEHİT POLİS İÇİN TAZİYE MESAJI

BAKAN YERLİKAYA’DAN ŞEHİT POLİS İÇİN TAZİYE MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevi esnasında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru için taziye mesajı yayımladı.

featured

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevi esnasında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru için taziye mesajı yayımladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Koruma Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İbrahim Güney’in görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olduğunu belirterek, ‘Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun’ ifadelerine yer verdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.