1. Haberler
  2. Sağlık
  3. DOĞAL OLAN NORMAL DOĞUM

DOĞAL OLAN NORMAL DOĞUM

DÜZCE(İHA) – Düzce’de normal doğum eylem planı çalışmaları çerçevesinde Akçakoca’da doğal olan normal doğum farkındalık standı açıldı.

featured

DÜZCE(İHA) – Düzce’de normal doğum eylem planı çalışmaları çerçevesinde Akçakoca’da doğal olan normal doğum farkındalık standı açıldı.
Normal doğum eylem planı çalışmaları kapsamında; Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akçakoca Sağlıklı Hayat Merkezimizce ‘Doğal Olan Normal Doğum’ farkındalık standı açıldı. Normal doğumu teşvik etmek, sezaryen oranlarının düşürmek ve anne-bebek sağlığını iyileştirmek amacıyla, Gebe Okulu Ebeleri Figen Şıkman ve Ümmühan Turan tarafından, Akçakoca Öğretmen Evinde açılan stantta; normal doğumun önemi ve bebek açısından faydaları, anne sütü, gebelikte beslenme, yenidoğan bakımı gibi konularda bilgilendirme yapılıp, broşür dağıttı.
Ayrıca; anne ve anne adaylarına, gebelik planlayanlara ve gebe yakınlarına Gebe Okulu hakkında bilgi verilerek kişiler sağlıklı hayat merkezine davet edildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.