1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İRAN’DA POLİKLİNİKTE YANGIN:3 ÖLÜ, 18 YARALI

İRAN’DA POLİKLİNİKTE YANGIN:3 ÖLÜ, 18 YARALI

İran’ın başkenti Tahran’da bir poliklinikte çıkan yangında 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 5’i ağır olmak üzere 18 kişi de yaralandı.

featured

İran’ın başkenti Tahran’da bir poliklinikte çıkan yangında 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 5’i ağır olmak üzere 18 kişi de yaralandı.
İran’ın başkenti Tahran’da bulunan 5 katlı bir poliklinikte akşam saatlerinde yangın çıktı. Tahran Acil Servisler Kurumu tarafından yapılan açıklamada, yangının yerel saatle 19.45’te Moşeriye bölgesindeki polikliniğin zemin katında bulunan eczanede başladığı ve alevlerin kısa sürede yayıldığı belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği ifade edilirken, ilk belirlemelere göre yangında 1’i çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiği, 5’i ağır olmak üzere 18 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
Yangının çıkış nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.