1. Haberler
  2. Spor
  3. HAKAN ŞAPÇI: ‘KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET ALDIK TOPARLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

HAKAN ŞAPÇI: ‘KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET ALDIK TOPARLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa FK Teknik Direktörü Hakan Şapçı, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, ‘Özellikle maçın başında rakip takımın en önemli özelliği olan kendi bu hücumlarında hızlı olmalarına karşı durmadık. Kötü bir mağlubiyet aldık toparlanmaya çalışacağız’ dedi.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Manisa FK, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 3-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Manisa FK Teknik Direktörü Hakan Şapçı, ‘Puan almaya geldiğimiz, çıkış yapmaya geldiğimiz müsabakanın hemen başında yediğimiz gollerle çok kolay teslim olduğumuz bir maç oldu. Üzgünüz, beklendiğimiz gibi oynanmadı. Özellikle maçın başında rakip takımın en önemli özelliği olan kendi bu hücumlarında hızlı olmalarına karşı durmadık. Kötü bir mağlubiyet aldık, toparlanmaya çalışacağız. Ligde çok dar bir takvimle maçlar oynanıyor. Salı günü sahamızda Iğdır FK kulübü ile maçımız var. Üzgünüz, bir sonraki maça hazırlanıp bir an önce toparlanmaya çalışacağız’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
HAKAN ŞAPÇI: ‘KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET ALDIK TOPARLANMAYA ÇALIŞACAĞIZ’
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!