1. Haberler
  2. Sağlık
  3. BAŞKAN ÇETİN’İN ONUR GÜNÜ

BAŞKAN ÇETİN’İN ONUR GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu ödül, Mehmet Çetin’in Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi’ne 64 yataklı ek hastane binası kazandırma girişimi nedeniyle kendisine takdim edildi. Hayırseverliği ile bilinen Mehmet Çetin’in desteğiyle hayata geçirilen bu önemli proje, bölgedeki sağlık altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Çetin, “Daha önce bu projeyi gerçekleştirmek istedik ancak çeşitli sebeplerle hayata geçirememiştik. Bugün burada bu adımı atabiliyor olmamızda, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun büyük destekleri ve katkıları etkili oldu. Bu nedenle kendisine ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Balıkesir Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödül takdiminin ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi ve davetlilere ikramda bulunuldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN ÇETİN’İN ONUR GÜNÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!