1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ANTALYA’DA YAYLA DÖNÜŞÜ ARAÇLARIYLA YOLDA MAHSUR KALAN 3 KİŞİ KURTARILDI

ANTALYA’DA YAYLA DÖNÜŞÜ ARAÇLARIYLA YOLDA MAHSUR KALAN 3 KİŞİ KURTARILDI

Antalya’nın İbradı ilçesinde yayla dönüşü kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 kişi, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

featured

Antalya’nın İbradı ilçesinde yayla dönüşü kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 kişi, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’tan bir araçla İbradı ilçesi Başlar Mahallesi’ne bağlı ‘Çeçkar Yaylası’ olarak bilinen Yukarı Işıklar Yaylası’na giden 3 arkadaş, 2 gün yaylada kaldıktan sonra dönüş için yola çıktı. Vatandaşlar yağan kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine mahsur kalanların kurtarılması için Manavgat Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü çalışma başlattı. İş makinesi ile yolun açılması ile 3 kişi kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.