1. Haberler
  2. Gündem
  3. DOĞANŞEHİR’DE ÇOCUKLARIN KARDAN EV KEYFİ YÜREKLERİ ISITTI

DOĞANŞEHİR’DE ÇOCUKLARIN KARDAN EV KEYFİ YÜREKLERİ ISITTI

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.

featured

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.
İlçede etkili olan kar yağışıyla birlikte çocuklar da karın tadını çıkardı. Birçok çocuk hafta sonunu mahallelerinde kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak geçirirken, dört minik ise kardan bir ev yaparak farklı bir eğlenceye imza attı.
Yaptıkları kardan evin zeminine halı seren, ayakkabılarını çıkarıp içeri giren çocuklar, yanlarında getirdikleri yiyecekleri burada yiyerek keyifli anlar yaşadı. O anları kaydeden bir vatandaş, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle buluşturdu.
Böylece, miniklerin eğlencesi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.