1. Haberler
  2. Spor
  3. KAYSERİSPOR, ETHEM VE ACKAH İLE SÖZLEŞME UZATTI

KAYSERİSPOR, ETHEM VE ACKAH İLE SÖZLEŞME UZATTI

Kayserispor, kadrosunda bulunan 2 futbolcu ile sözleşme yeniledi.

featured

Kayserispor, kadrosunda bulunan 2 futbolcu ile sözleşme yeniledi. Yaw Ackah ve Ethem Balcı’nın sözleşmeleri 3 yıl daha uzatıldı.
Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, kadrosunda bulunan iki futbolcu ile sözleşme uzattı. Sarı Kırmızılı kulüp, genç futbolcu Ethem Balcı ve yabancı oyunculardan Yaw Ackah ile 3’er yıllık sözleşme yaptı. Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada ‘ Profesyonel futbolcularımızdan Ethem Balcı ve Yaw Ackah’ın sözleşmeleri 3’er yıllığına uzatılmıştır. Futbolcularımıza şanlı formamız altında başarılar dileriz’ denildi.
Kayserispor dün de Dimitrios Kolovetsios ile sözleşme yenilemiş, Yunan futbolcu 2 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.