1. Haberler
  2. Manşetler
  3. TOBB’DEN BALIKESİR’E 7 YENİ OKUL

TOBB’DEN BALIKESİR’E 7 YENİ OKUL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü kapsamında Balıkesir’e 7 yeni okul yapılacak.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 81 ile 81 okul kampanyası sona erdi. Bu çalışmanın ardından yeni bir projeyi hayata geçiren TOBB bu kez Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile ülke genelinde 154 ilçeye 154 yeni okul kazandıracak.

Yeni yapılacak okulların 7’si Balıkesir’in Oda ve Borsa bulunan ilçelerine inşa edilecek. Bu okullar ise Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerine yapılacak. 

Balıkesir’de tamamlanarak eğitim ve öğretime kazandırılan TOBB Zağnospaşa Ortaokulu ve yeni yapılacak olan 7 okul ile birlikte Balıkesir’de TOBB’un yaptığı okul sayısı toplam 8’e ulaşmış olacak.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış ve Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, TOBB tarafından Balıkesir’e kazandırılacak yaklaşık maliyeti 210 milyon TL’yi bulan 7 okul müjdesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkanlar dün yaptıkları ortak yazılı basın açıklamasında; “Biri tamamlanmış 7’si yapım aşamasında olan 8 okulumuzun Balıkesir’de olması nedeniyle, başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, projenin ülkemize, ilçelerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TOBB’DEN BALIKESİR’E 7 YENİ OKUL
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!