1. Haberler
  2. Spor
  3. BEŞİKTAŞ, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

BEŞİKTAŞ, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

featured

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.
Beşiktaş, Çaykur Rizespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.