1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İSTANBUL’DA MESAİNİN SON GÜNÜNDE TRAFİK YÜZDE 90 OLDU

İSTANBUL’DA MESAİNİN SON GÜNÜNDE TRAFİK YÜZDE 90 OLDU

İstanbul’da haftanın son mesai gününde iş çıkışı saatleri ile beraber trafik felç oldu.

featured

İstanbul’da haftanın son mesai gününde iş çıkışı saatleri ile beraber trafik felç oldu. Yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 90 seviyelerine ulaşırken, sürücüler zor anlar yaşadı.
İstanbul’da, haftanın son mesai çıkışında trafik yoğunluğu yüzde 90’a çıktı. Akşam saatlerinde itibaren şehrin her iki yakasında, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun bazı noktaları ile ana arter ve caddelerde yoğun trafik oluştu. Yağışın da etkisiyle yoğunlaşan trafikte sürücüler, ilerlemekte zorluk çekerken bazı noktalarda ise durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritasına göre trafik yoğunluğu akşam saatlerinde her iki yakada yüzde 90’a kadar çıktı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.