1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BAŞKAN ERTAŞ, “SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUM”

BAŞKAN ERTAŞ, “SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUM”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, kinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

featured
0
Paylaş

İsmet İnönü’nün 51.ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yayınladığı mesajında; “Kurtuluş Savaşı’nın kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı, askeri başarılarının yanında siyasi başarılara da imza atan, Lozan’ın mimarı, Ülkemizin ilk Başbakanı ve 2. Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü’yü aramızdan ayrılışının 51. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!