1. Haberler
  2. Asayiş
  3. YANGINDA DUMANDAN ETKİLENEN KÜÇÜK ABİDİN KURTARILAMADI

YANGINDA DUMANDAN ETKİLENEN KÜÇÜK ABİDİN KURTARILAMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki Abidin Kuş, tedavi gördüğü hastanedeki 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Olay, 23 Kasım’da Nurdağı ilçesi Kurudere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken anne Arzu Kuş ile 3 yaşındaki oğlu Abidin Kuş dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Küçük Abidin 5 günlük yaşam savaşını kaybetti
Durumu ağır olan küçük Abidin, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi gören Abidin Kuş, 5 günlük yaşam savaşını kaybetti. Küçük çocuğun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YANGINDA DUMANDAN ETKİLENEN KÜÇÜK ABİDİN KURTARILAMADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!