1. Haberler
  2. Çevre
  3. ERZURUM’DA BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

ERZURUM’DA BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteorolojinin Erzurum için uyarısını yaptığı kar yağışı, gece saatlerinde etkisini göstermeye başladı.

featured

Meteorolojinin Erzurum için uyarısını yaptığı kar yağışı, gece saatlerinde etkisini göstermeye başladı.
Kentte akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur, ilerleyen saatlerde yerini kara bıraktı. Kar yağışı zaman zaman trafikte olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Erzurum-Tekman yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma geçici olarak kapatılırken, Valilik olumsuz hava şartlarının ilerleyen saatlerde etkisini artırarak devam etmesi beklendiğinden olumsuz durumların önüne geçebilmek ve öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda 25 Kasım Pazartesi günü eğitime 1 gün süreyle ara verdi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Erzurum ve çevresi için 27 Kasım’a kadar 3 gün boyunca kar yağışı tahmininde bulundu. Kar yağışı ile birlikte Erzurum’da sıcaklıklar da düşmeye başladı. Sıcaklıkların yer yer eksi 14’lere kadar düşmesi beklenirken, ekipler yolların trafiğe açık olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.