1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ÇAKAR VE SİREN SİSTEMİ KULLANAN SÜRÜCÜYE 9 BİN 951 LİRA CEZA

ÇAKAR VE SİREN SİSTEMİ KULLANAN SÜRÜCÜYE 9 BİN 951 LİRA CEZA

Konya’da polis ekipleri tarafından çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle durdurulan otomobilden çakar lamba ve siren sistemi bulundu.

featured

Konya’da polis ekipleri tarafından çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle durdurulan otomobilden çakar lamba ve siren sistemi bulundu. Araç sürücüsüne 9 bin 951 lira cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 2 ay el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mevlana Caddesi üzerinde görev yaptıkları esnada siyah renkli bir aracın abart egzoz ile çevreye rahatsızlık vererek seyrettiği ve ön ızgarasında kapalı halde çakar tertibatı olduğunu fark etmeleri üzerine aracı takibe aldı. Trafik ekipleri tarafından takip edilen araç Mevlana Caddesi İstiklal Harbi Şehitliği önünde durduruldu. N.İ. isimli şahsa ait olan araçta yapılan incelemede çakar lamba ve siren tertibatı, kumanda ile kontrol edilen Air Süspansiyon sistemi, abart egzoz ve cam filmi olduğu tespit edildi. N.İ. isimli şahsa, usulsüz teknik değişiklik, emniyet kemeri kullanmamak, abart egzoz, çakar lamba ve siren tertibatı, cam filmi maddeleri gereğince 9 bin 951 lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca sürücü şahsın 100 ceza puanını doldurduğu için sürücü belgesine 2 ay süre ile el konuldu. Araç eksikliklerinin giderilmesi için çekici vasıtasıyla götürüldü.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.