1. Haberler
  2. Eğitim
  3. FOTOĞRAFÇILIKTA YENİ PERSPEKTİFLER, BANÜ’DE ELE ALINDI

FOTOĞRAFÇILIKTA YENİ PERSPEKTİFLER, BANÜ’DE ELE ALINDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında “Gezi Fotoğrafçılığında Görme Biçimleri” konulu bir konferans düzenledi. Etkinlik, Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Konferansa, Sosyolog ve Fotoğrafçı Necla Elles Orhan ile Fotoğrafçı ve Tece Dekor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Coşkunüzer konuşmacı olarak katıldı. Orhan, gezilerde farklı kültürel ögelerin fotoğraf karelerine yansıtılmasını ve fotoğrafların toplumsal anlatım aracı olarak önemini vurguladı. Coşkunüzer ise, fotoğrafçılığın teknik yönleri, kompozisyon, ışık kullanımı ve görsel hikaye anlatımı konularında katılımcılara bilgiler sundu.

 

Etkinlik, katılımcılara görsel algıyı farklı açılardan değerlendirme ve gezi fotoğrafçılığında kültürel derinlik oluşturma fırsatı sundu. Konferans sonunda, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Necla Elles Orhan’a katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Tayfur Coşkunüzer’e ise Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Eylem Güzel tarafından teşekkür belgesi verildi. Ayrıca, konuşmacılar, Rektör Boz ve Prof. Dr. Güzel’e kendi kitaplarını hediye etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
FOTOĞRAFÇILIKTA YENİ PERSPEKTİFLER, BANÜ’DE ELE ALINDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!