1. Haberler
  2. Gündem
  3. PAKİSTAN’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE ‘KEŞMİR KARA GÜNÜ’ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

PAKİSTAN’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE ‘KEŞMİR KARA GÜNÜ’ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Keşmir Kara Günü anma etkinliği, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Cüneyd’in ev sahipliğinde düzenlendi.
Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen anma programına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Milletvekili Burhan Kayatürk, Milletvekili Serap Yazıcı, Eski Büyükelçi Numan Hazar, düşünce kuruluşları ve sivil toplum temsilcileri etkinliğe katıldı.
Büyükelçi Yusuf Cüneyd, etkinlikte yaptığı konuşmada, Keşmir Kara Günü’nün Güney Asya tarihindeki en trajik gün olduğunu belirtti. Hindistan işgal güçlerinin Keşmirlilere karşı işlediği vahşeti ve bölgenin demografisini değiştirme çabalarını ayrıntılı bir şekilde anlatırken, Hindistan’ın IIOJK’yi binlerce Keşmirlinin öldürüldüğü, meşru liderlerinin hapiste tutulduğu ve medyanın susturulduğu dünyanın en militarize bölgelerinden birine dönüştürdüğünü söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
PAKİSTAN’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE ‘KEŞMİR KARA GÜNÜ’ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!