1. Haberler
  2. Asayiş
  3. POLİSTEN KAÇAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

POLİSTEN KAÇAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Edirne’de uygulama yapan polis ekiplerinden yaya olarak kaçan motosiklet sürücüsüne 40 bin 343 lira para cezası kesildi.

featured

Edirne’de uygulama yapan polis ekiplerinden yaya olarak kaçan motosiklet sürücüsüne 40 bin 343 lira para cezası kesildi. Yakalanan sürücünün plakasız ve ehliyetsiz motosiklet kullandığı öğrenildi.
Edirne’de polis ekipleri şüphe üzerine uygulamada bir motosikletli sürücü durdurdu. Motosikletin sorgusu yapıldığı esnada sürücü Seyfettin H., yaya olarak kaçmaya başladı. Polis memuru, yaşanan kovalamaca sonucu kaçan sürücüyü kısa sürede yakaladı.
Yapılan sorgulamada motosiklet sürücüsü Seyfettin H’nin ehliyetinin olmadığını ve plakasız motosiklet kullandığı tespit edildi. Sürücüye plakasız ve ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 40 bin 343 lira para cezası kesildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.