1. Haberler
  2. Politika
  3. NETANYAHU, BİDEN VE HARRİS İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

NETANYAHU, BİDEN VE HARRİS İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

featured

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail’in İran’ın füze saldırısına karşılık vermesinin beklendiği günlerde ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail basını, görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğünü belirterek, görüşmede çok sayıda İsrailli üst düzey yetkilinin de hazır bulunduğu ifade edildi. Görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Biden ve Netanyahu, en son 21 Ağustos’ta görüşme gerçekleştirmişti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.