1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AĞRI’DA 13 TON 700 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

AĞRI’DA 13 TON 700 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir çekiciye bağlı tankerde ve bir depoda yapılan aramada, toplam 13 ton 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, Doğubayazıt ilçesinde bir çekiciye bağlı tankerde ve bir iş yerine ait depoda arama yapıldığı belirtildi. Yapılan aramalarda, 13 ton 700 litre kaçak akaryakıtın yanı sıra 900 litre kapasiteli bir tank, 200 litre kapasiteli 2 plastik varil, bir mekanik sayaç ve 3 adet 15 metre uzunluğunda yakıt hortumu ele geçirildi. Açıklamada, ‘Kaçakçılıkla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir’ denilerek, 2 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AĞRI’DA 13 TON 700 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!