1. Haberler
  2. Spor
  3. AZ ALKMAAR’DAN 9 GOLLÜ GALİBİYET

AZ ALKMAAR’DAN 9 GOLLÜ GALİBİYET

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi rakiplerinden AZ Alkmaar, Hollanda Ligi’nde Heerenveen’i 9-1 mağlup ederek tarihi bir sonuca imza attı.

featured

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi rakiplerinden AZ Alkmaar, Hollanda Ligi’nde Heerenveen’i 9-1 mağlup ederek tarihi bir sonuca imza attı.
Hollanda Eredivisie’in 5. haftasında AZ Alkmaar, sahasında teknik direktörlüğünü Robin van Persie’nin yaptığı Heerenveen ile karşılaştı. İlk yarısı ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile geçilirken, kırmızı-beyazlılar ikinci yarıda farka koştu. Troy Parrot’un 4 golle yıldızlaştığı müsabakada AZ Alkmaar, sahadan 9-1 galip ayrıldı. Alkmaar ekibinde diğer goller Sven Mijnans, Ibrahim Sadiq, Meerdink, Kristijan Belic ve Zico Buurmeester’den geldi. Konuk ekibin tek golünü Luuk Brouwers kaydetti.
AZ, bu galibiyetle 5 maç sonunda puanını 13’e yükseltti.
AZ Alkmaar, UEFA Avrupa Ligi’nin yeni formatında bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray ile kasım ayında sahasında karşılaşacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.