1. Haberler
  2. Politika
  3. BAŞKAN ÖMER GÜNEL, ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

BAŞKAN ÖMER GÜNEL, ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ömer Günel, Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yılını kutladı. Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yıl boyunca özveriyle çalıştığını belirten Başkan Ömer Günel, ‘Diğer turizm kentlerine de örnek olan çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum’ dedi.

Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Başkan Ömer Günel Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya, Belediye Başkan yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Özgür Batçıoğlu ile Zabıta Müdürü Nuri Can da katıldı. Toplantıda Başkan Ömer Günel, zabıta personelinin aslında bir nevi yerel polis olduğuna dikkat çekip, vatandaşların huzurunu sağlamak gibi önemli bir görevi de yürüttüğünü ifade etti.
Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan personelinin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Ömer Günel, ‘Öncelikle bütün arkadaşlarımın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Sizler, çalışma azminizle diğer turizm kentlerinde görev yapan meslektaşlarınıza da örnek oluyorsunuz. Birlikte kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN ÖMER GÜNEL, ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!