1. Haberler
  2. Spor
  3. AYVALIKGÜCÜ ŞÜKRETTİ 1-1

AYVALIKGÜCÜ ŞÜKRETTİ 1-1

AYVALIKGÜCÜ ŞÜKRETTİ 1-1

featured

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off hesapları yapan Ayvalıkgücü Belediyespor, evinde galibiyet parolası ile çıktığı Eynesil Belediyespor maçında 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz berabere sona eren müsabakanın 60. Dakikasında Yusuf’un penaltı golü ile geriye düşen kırmızı beyazlılar 66 da Tugay ile beraberliği sağladı. Bu sonuçla rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada Play-Off hattındaki yerini koruyan Ayvalıkgücü Belediyespor puanını 31’e yükseltti.

 

HAKEMLER: Hasan Avcı, Yakup Bulut, Tufan Selvi

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Deniz, Davut, Samet, Recep, Tugay, Kemal, Ertuğrul (Celal), Hakan, Hamit (Burak), Hami (Gökhan), Yunus Emre (Oğuz)

EYNESİL BELEDİYESPOR: Mert, Erhan (Emre Bayram), Maksut (Efekan), Doğukan (Selahattin), Metin, Kadir, Cengizhan, Emre Kars, Bekir, Yusuf (Ali), Furkan

GOLLER: Dk. 60 (P) Yusuf (Eynesil), Dk. 66 Tugay (Ayvalıkgücü)

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.