1. Haberler
  2. Çevre
  3. GÖRDES’TE DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

GÖRDES’TE DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Gördes ilçesinde saat 16.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.
Çok uzun zamandır yağmura hasret kalan Manisa’nın Gördes ilçesinde saat 16.00 sıralarında gök gürültülü sağanak yağış ve dolu etkili oldu. Bir anda bastıran sağanak yağış ve dolu yüzünden Gördes sokakları boş kalırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için saçak altlarına ve kapalı alanlara sığındı. Gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle caddeler kısa sürede göle dönerken yağmurla karışık fındık büyüklüğünde de dolu yağdı.
İlçenin pazarı ise gök gürültülü sağanak yağış sonrası biranda boşalırken, esnaf ise malzemelerini yağmurdan korumak için tezgahlarını topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GÖRDES’TE DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!